Domov > AURA SOMA® >

Aura Soma® ekvilibrium barvne stekleničke

 

Aura-Soma − Your are the colors you choose − Vicky Wall, ustanoviteljica sistema Aura Soma

Kaj je pravzaprav Aura-Soma?

Aura-Soma je barvna terapija, namenjena naši osebnostni in duhovni rasti. Je sistem, preko katerega se zrcalijo naša resnična narava, darovi in talenti, naše resnične potrebe. Hkrati je to energijski sistem vibracijske medicine, ki nam ponuja energijske esence kot podporo na naši poti rasti. 

Sistem Aura-Soma je povsem nevsiljiv in naraven, predvsem pa izraža izjemno moč in zavedanje. Tako le redkokdo, ko je postavljen pred celotno kolekcijo nekaj več kot sto ekvilibrium stekleničk, ostane ravnodušen. Sistem Aura-Some namreč sestavlja nekaj več kot 100 barvnih ekvilibrium stekleničk, ki so srce Aura-Some. Vsaka steklenička je oštevilčena in se v barvni kombinaciji in notranji sestavi razlikuje od drugih. Vsaka od stekleničk izraža svoje sporočilo in področje delovanja. Stekleničke delujejo na več nivojih hkrati, vse pa z namenom prebujanja našega najglobljega bitja. Ekvilibrium stekleničke govorijo svoj jezik, ki ga vsakdo zaznava, četudi le na podzavestnem nivoju. Tiste stekleničke, ki nam najmočneje govorijo oz. nas pritegnejo, so tiste, ki izražajo naše trenutno stanje, potrebe ali želje. Stekleničke zrcalijo našo pravo naravo.

V času razvoja sistema Aura-Soma so se začele izrisovati izjemne vzporednice tega sistema z ostalimi znanji, tj. astrologije, kabale, numerologije, kristaloterapije, barvne terapije ... Tako resnično razumevanje tega sistema in znanja, ki se skriva za njim, odkrije hkratno razumevanje vseh teh ved, predvsem pa poda mnogo globlji vpogled v naravo našega bivanja in zakone človeškega življenja. Odpre horizont dojemanja hologramske matrice, v kateri se nahajamo.

 

ZDELKI V OKVIRU SISTEMA AURA-SOMA

Temelj barvnega sistema Aura-Soma predstavljajo ekvilibrium stekleničke. Poleg ekvilibrium stekleničk so tu še pomandri , kvintesence, archangeloi (esence arhangelov), izdelki za osebno nego ipd. Vsi izdelki predstavljajo ustekleničene energije, ki nam pomagajo na poti razvoja in rasti.
 
Ekvilibrium stekleničke

Ekvilibrium stekleničke so srce terapije Aura-Soma. So kombinacija naravnih barv, rastlinskih izvlečkov, eteričnih olj in energij sveta mineralov, shranjene v najčistejši vodi v spodnjem delu in lotosovem olju v zgornjem delu stekleničke. Zgornji del simbolizira zavest, spodnji del pa podzavest.
Cena: 31 eur Naročila: Teja@Intuicija.si