Domov > Avtorji >

Aurelia L. Jones

Aurelia L. Jones je avtorica svetovnih uspešnic o Lemuriji - Telos 1, 2 in 3.  Aurelia se je rodila v francosko govoreči kanadski družini v Montrealu na začetku 40-ih let prejšnjega stoletja. Na začetku svoje poklicne poti se je izšolala za medicinsko sestro, vendar je večino življenja namenila duhovnemu in zdravstvenemu svetovanju, naturopatiji in homeopatiji, mnogim holističnim metodam. Pri svojem delu je skrbela tudi za živali in svetovala lastnikom, zdravila je s  prehrano, homeopatijo, s cvetličnimi esencami in z različnimi drugimi naravnimi metodami zdravljenja. Leta 1989 se je preselila v ZDA. Pod pokroviteljstvom Bratstva svetlobe in Melkizedekovega reda je bila leta 1998 posvečena v svečenico, veliko časa je namenila svojemu duhovnemu delu. Bila je predana duhovna učiteljica načel višje zavesti, ki vodi do vnebovzetja. 

 
Ko je živela v Montani, so ji leta 1997 Adama in lemurijski teloški svet svetlobe naročili, naj se preseli na goro Mt. Shasta, kjer so jo pripravljali na poslanstvo, ki je  nazadnje postalo pomemben vidik njenega življenjskega dela. Leto kasneje se je preselila na Mt. Shasta in naslednjih 11 let živela potopljena v strast, ki jo je gojila za svoje poslanstvo. Aurelia Louise je ustanovila založbo Mount Shasta Light Publishing, katere lastnica je tudi bila. Bila je tudi pobudnica novic »The Lemurian Connection Newsletter«  (Lemurijska povezava). Takrat je na željo Gospe Quan Yin preko svojega mucka Angela kanalizirala ganljivo sporočilo iz živalskega kraljestva, ki ga danes najdemo v knjigi z naslovom: »Angelo's Message to the World«  (Angelovo sporočilo svetu). Angelo je bil njen najljubši mačkon, ki se je spet utelesil zato, da sta bila znova skupaj in da je v imenu živalskega kraljestva prinesel sporočilo o ravnanju z živalmi na tem planetu. Aurelia Louise Jones je izdala tri knjige o Telosu in lemurijskih učenjih, ki so do zdaj izšle v angleškem, francoskem, španskem, hebrejskem, romunskem, portugalskem, nemškem, nizozemskem, japonskem, korejskem, italijanskem in kitajskem jeziku, kmalu pa bodo na voljo tudi v grškem in estonskem. 
 
Ravno zdaj so te knjige nadvse pomembna orodja za razumevanje prihodnosti tega planeta in za razumevanje, kako naj bi v resnici živeli tu, pa tudi za to, kako lahko trenutno resničnost spremenimo v bistveno boljši svet in ustvarimo zavest razsvetljene civilizacije. Aurelia Louise je kanalizirala visokega svečenika lemurijskega mesta Telosa Adamo pa tudi druge duhovne mojstre svetlobe, vse to je bilo del njenega poslanstva. Enkrat ali dvakrat na leto je na gori Mt. Shasta organizirala dogodke v zvezi z Lemurijo, poleti je ljudem na tej gori pomagala do iniciacijskih potovanj. Že leta 2002 je vodila mnogo konferenc in delavnic po različnih državah, tudi v Kanadi, še zlasti v Quebecu, Franciji, Belgiji, Švici in Španiji. Bila je tudi na Francoski Polineziji, v Peruju in na Havajih. Prešla je julija 2009, s knjigami iz cikla knjig o Telosu in s knjigo Sedem svetih plamenov pa je pustila bogato dediščino o Adamovih naukih in o naukih vnebovzetih mojstrov. Najbolj si je želela, da bi se človeštvo prebudilo za svojo božanskost in bilo skupaj z Materjo Zemljo vnebovzeto v novo zlato dobo.