Domov > Avtorji >

Foster Perry

Foster Perry je moderni šaman, ki je svoje celotno življenje posvetil svoji duhovni poti. Je svetovni popotnik, ki se je predal poti služenja in duhovnega zdravljenja. 

Po osvojeni diplomi na Georgetown univerzi se je preselil v New York, kjer se je posvetil študiju umetnosti, dizajna in psihologije. Največji prelomni trenutek njegovega življenja pa je bil, ko ga je zadela strela. Ta nenavaden izjemen dogodek je predstavljal močno duhovno iniciacijo, ki je za vedno spremenila njegovo življenje. Odločil se je slediti svoji duhovni poti, pri čemer je za seboj pustil svoje staro življenje. Podal se je na doživljenjsko pot študija in raziskovanja duhovnih tradicij širom sveta. 

V svojih letih raziskovanja in izobraževanje se je Foster posvetil predvsem študiju ritualov, ceremonij in zdravljenju s šamani ameriških indijancev, južno ameriških indijancev, azijskih in evropejskih tradicij. Njegova izjemna znanja in dolgoletne izkušnje so se oblikovale v tehniko imenovano Hummingbird Medicine, ki pomagala udeležencem ozdraviti njihoveg najglobje rane. Pomaga jim tudi odpustiti vse strahove, da bi se ponovno lahko odprli ljubezni in božanski radosti. Svoja izjemna doživetja je Foster zapisal v knjigi Ko strela trešči v kolibrija, kjer opiše pot svojih izjemih duhovnih iniciacij, med drugim tudi iniciacije v življenje šamanskega zdravilca ob srečanju s strelo.

Foster trenutno potuje po svetu, kjer vodi najrazličnejše obrede in delavnice. Njegovo delo je poznano in izjemno spoštovano širom sveta.