Domov > Trgovina >

Zgoščenke izdane v založbi Annai Publishing™

 


Zgoščenka Srce Lemurije

Čudovita zgoščenka, ki vas bo  popeljala v zdravilne templje Lemurije. Prejeli boste blagoslove svečenic in svečenikov, nato pa boste vodeni v izjemno svet, veličasten prostor, v kristalno dvorano, kjer se nahaja sveti plamen Srca Lemurije. Prejeli boste iniciacijo tega plamena ter mnoge božanske blagoslove. Meditacija, ki vam lahko pomaga pri vaši duhovni poti, zdravljenju srčne energije ter odpiranju življenjski radosti.

Cena: 14,99 Naročila: Teja@Intuicija.si 

 

 

 

Zgoščenka Iniciacije lemurijskih svečenikov

Zgoščenka, ki vas bo popeljala v mnoge dvorane in učitelišča Lemurije. Srečali se boste svojimi učitelji ter globje pogledali svojo pot duhovnega učenja in napredovanja. Nato boste prejeli različne iniciacije, ki vas bodo resnično podprle na vaši duhovni poti, ter odprle vrata duhovnega razsvetljenja. Meditacija, ki pomaga pri osvajanju življenjskih lekcij in globjemu razumevanju. 

Cena: 14,99 Naročila: Teja@Intuicija.si 

 

 

 

Zgoščenka Aktivacija svetlobnega telesa

Izjemna zgoščenka, ki bo v vaše življenje vnesla kvalitete sedmih svetih plamenov oz. žarkov Stvarnika. Dotaknila se bo globine vašega bitja, ter popolnoma spremenila vašo duhovno vibracijo. Povezali se boste s sedmimi vnebovzetimi mojstri ter prejeli njihova učenja in blagoslove. Meditacija, ki vam pomaga pri popolni preobrazbi vašega življenja na višjo raven. 

Cena: 14,99 Naročila: Teja@Intuicija.si 

 

 

 

Zgoščenka Notranji steber moči

Intenzivna in zelo globoka meditacija, ki jo lahko delamo prav vsak dan! Kot naročena je, ne glede na to, ali potrebujemo intenzivnejše energijsko očiščenje in energijsko obnovo ali pa le dnevno meditativno prakso. Notranji steber moči je naša duhovna hrbtenica, ki mora biti stabilna, močna, prizemljena in pretočna. Zaradi mnogih strahov, popačenih in omejujočih vzorcev, predstav in projekcij, naš notranji steber začne šibiti, kar prinese občutek notranje nestabilnosti, nezaupanja vase in strahu. S pomočjo te zgoščenke boste ponovno zgradili na energijski ravni notranji steber; tisti pa, ki boste to zgoščenko uporabljali dnevno, boste kmalu opazili povečan občutek stabilnosti, moči in jasnosti v življenju. S pomočjo te zgoščenke odkrijemo svojo resnično notranjo moč, ki je duhovna in izhaja iz globokega vedenja, da ni ničesar, česar bi se lahko bali. Vsa moč, vsa svetloba in vsi odgovori so znotraj nas.

Cena: 14,99 Naročila: Teja@Intuicija.si 

 

Zgoščenka Priklic duše dvojčice

Čudovita zgoščenka s pomočjo katere se boste osredotočili na energijsko raven vaših odnosov. Tu seveda govorimo o vseh oblikah odnosov, pa tudi tistih, ki nas vse najbolj zanimajo, partnerskih odnosih :) Da bi v življenju lahko uživali srečo in harmonijo romantičnih odnosov, je ponavadi potrebno veliko 'duhovnega zdravljenja' naše preteklosti. Tu seveda govorimo o naši lastni zgodovini, pa tudi naših prednikih in naših prejšnjih življenjih. Področje partnerstva predstvlja eno izmed najbolj intenzivnih področij duhovnega učenja in rasti. Seveda si vsi želimo čudovite in izpolnjujoče odnose, s pomočjo te zgoščenke pa boste stopili na pot ustvarjanja vaše lastne sreče. Raztapljali boste staro, spoznali svoje lekcije ter se odpirali novemu. Čudovita in izjemno intenzivna meditacija, ki bo v vaše življenje zagotovo vnesla spremembe.

Cena: 14,99 Naročila: Teja@Intuicija.si 


Zgoščenka Vijolični plamen transformacije

Alkimija je proces globoke transformacije, preobrazbe iz enega stanja v drugo. Ko govorimo o duhovni alkimiji, govorimo o procesu preobrazbe lastne osebnosti v duhovno in razsvetljeno osebnost. Vijolični plamen je duhovna energija, ki nam pomaga v razviti se v prečudovitega metulja. V tej meditaciji boste pod mentorstvom mojstra vijoličnega plamena St. Germaina potovali v objem vijoličnega ognja. Predali boste vse tisto, kar vam ne služi več, in se odprli globokemu očiščenju. Delo z vijoličnim plamenom pomaga uravnovesiti in očistiti karmo, si čistiti misli ter se osvoboditi bolečih in travmatičnih čustev. Učinki vijoličnega plamena so izjemni in v tej meditaciji bo vsakdo prejel tisto, kar ta trenutek najbolj potrebuje. Ko vijolični plamen povežemo z belo, zlato in srebrno svetlobo, njegove kvalitete okrepimo na najvišjo raven kozmične zavesti. Čudovita in transformativna meditacija, namenjena vsem, ki si želijo resnične preobrazbe.

 

Zgoščenka Zdravilni tempelj

V središču našega bitja je čarobni vrelec zdravilne življenjske energije, ki nas ohranja vitalne, zdrave in srečne. Zdravilna energija se iz njega razširja po celotnem telesu preko svetlobnih poti oz. t. i. meridianov. Kadar smo v obilju zdravilne energije, nam je življenje srečno, radostno in kreativno. Ta meditacija je tako namenjena vsem, ki se soočajo s fizičnimi ali čustvenimi izzivi. V njej boste potovali v notranji zdravilni tempelj, prejeli energijsko zdravilo in se osvobodili težkih energij. Ne glede na izzive, s katerimi se morda soočate, vam bo prinesla občutek sproščenosti, lahkotnosti in harmonije.

Cena: 14,99 Naročila: Teja@Intuicija.si 


Zgoščenka 'Čarobna intuicija'

Čarobna intuicija je meditacijska zgoščenka, ki vas bo popeljala v čarobni svet samorogov. Znotraj tega sveta se boste povezali s svojo dušo in delali predvsem na ozaveščanju vašega duhovnega poslanstva na tem planetu. Ljudje živimo svoja življenja lahko precej avtomatično, ponavljajoče in rutinsko. Kaj pa, če smo tu z nekim višjim namenom? Kaj pa, če v svojih življenjih lahko naredimo veliko več lepega, kot si mislimo? Kaj pa, če je prav znotraj nas ta izjemna moč, s katero lahko premaknemo tisto, kar se zdi nemogoče? S pomočjo te zgoščenke se boste podali na potovanje odkrivanja svoje duše, ponovno se boste povezali z njo  in začeli prejemati njena darila v vašem vsakdanjem življenju. Čudovita zgoščenka tudi za tiste, ki si želite inspiracije.

Cena: 14,99 Naročila: Teja@Intuicija.si 


Zgoščenka 'Prebujanje intuicije

Zgoščenka, s pomočjo katere boste delali intenzivno na vaših intuitivnih kanalih. Najprej boste delali z nadangelom Mihaelom predvsem na rezanju vseh nezdravih vezi in navezav, nato pa se boste podali na pod odkrivanja vašega lastnega intuitivnega daru. Prav vsakdo izmed nas je intuitiven in če se naučimo intuicijo uporabljati v vsakdanjem življenju, nam lahko prinese čudovite blagoslove in darila. V tej meditaciji se boste tako naučili prisluhniti sebi in svojemu notranjemu glasu. S pomočjo zgoščenke boste krepili vaše intutivne kanale, kar vam bo pomagalo prav na vseh področjih življenja.

Cena: 14,99 Naročila: Teja@Intuicija.si 


Zgoščenka RAZREŠITEV KARME  

Karmična bremena so pravzaprav nepredelane lekcije iz preteklosti. Tu smo, da se učimo, napredujemo in so-ustvarjamo pri rojstvu novega sveta. Tu smo, da živimo srečno, radostno in izpolnjeno. Da bi vse to dosegli, se moramo naučiti ozavestiti in nato spustiti preteklost. Karma ni nikakršna zunanja sila, ki narekuje dogodke v naših življenjih. Karma je naša lastna zgodovina, naša lastna knjiga življenja, v katero je potrebno pogledati z iskrenostjo in pripravljenostjo, da ogromno spremenimo. V tej zgoščenki boste vodeni v delo z mojstri karme, s pomočjo katerih boste raztapljali težo preteklosti (prejšnja življenja, predniki, napačne odločitve ipd.), da boste lažje spregledali svoje resnične darove in svojo pot. Idalna zgoščenka predvsem v situacijah, ko imate občutek, da se vam stvari ponavljajo.

Cena: 14,99 Naročila: Teja@Intuicija.si