Domov > Predstavitev založbe >

Vizija založbe Annai Publishing™

Založba Annai Publishing™ je bila rojena, kot plod moje dolgoletne želje in iskrene namere, da starodavne modrosti in znanja ponudim na najbolj dostopen način vsem iskalcem Odgovorov. Tako je v letu 2013 luč sveta ugledala založba Annai Publishing™, ki predstavlja izjemno prelomnico v moje življenju. Z rojstvom založbe se je celotno moje področje dela spremenilo. Sanje, ki sem jih sanjala zelo dolgo, so končno postale resničnost. Moja dolgoletna ljubezen do knjig in življenjske modrosti se je združila v novo nastali založbi, pred menoj se je odprla popolnoma nova pot ustvarjanja in delovanja. Spoznala sem, da imam končno priložnost podeliti izjemna znanja in izkušnje, ne le z obiskovalci mojih tečajev in spletne strani, temveč tudi s širšim občinstvom. Ustvarjen je bila založba, ki sliši glas nove dobe, pred menoj pa se je razprla pot izjemnih nalog in izzivov, ki bo zahtevala veliko notranjo preobrazbo.

Ideja o ustanovitvi založbe se je rodila že dolgo nazaj, še v moji rosni mladosti, ko sem iskanje odgovorov na moja najglobja življenjska vprašanja našla prav v knjigah. Že kot otrok sem se spraševala vprašanja, na katera mi nihče ni mogel ponuditi odgovorov. Spraševala sem se o smislu življenja, o onostranstvu in  o  usodi. Vsekakor vprašanja, ki so se nanašala na duhovni aspekt bivanja. Tako sem svoje odgovore našla v pisani besedi izjemnih duhovnih učiteljev, ki sem jim še danes neskončno hvaležna. V knjigah Carlosa Castanede sem našla odgovore glede mojih izjemnih sanjskih potovanj in srečanj z drugimi nivoji bivanj; v knjigah Mary Summer Rain sem odkrila spomine na moja prejšnja življenja in eno izmed mojih duhovnih tradicij; budistične knjige so mi podarile neprecenljive napotke in modrosti za življenje; mojster Yogananda pa mi je razkril pot duhovne prakse. V svojih raziskovanjih in duhovnih popotovanjih sem se srečala s knjižnimi deli mnogih izjemnih avtorjev in učiteljev. Brez njihove pripravljenost, da podelijo svoje najglobje življenjske uvide, danes mnogi izmed na bi bili tu kjer smo in hkrati ne bi mogli deliti s svetom tega, kar danes lahko delimo. 

Ideja o založbi se je tako rodila iz hvaležnosti in ljubezni do pisane besede, ter z željo, da z drugimi delim darila, ki sem jih preko knjig prejela sama. 

Moja dolgoletna želja in vizija je tako ugledala luč sveta v letu 2013 z izdajo prve serije knjig in izdelkov, ki so se začele nežno dotikati človeških src in spreminjati zavest. V slovenski jezik smo izdali knjige o lemurijski civilizaciji, ki imajo zame neprecenljivo vrednost in predstavljajo moj duhovni dom, zatočišče in duhovni tempelj. Prvič, ko sem v roke prejela to literaturo sem vedela, da jo moram prevesti v slovenski jezik in ponuditi slovenskim bralcem. Mnogo ljudi je v teh knjigah našlo odgovore, ki so jih iskali svoja celotna življenja. Glede na to, da sem dolga leta delovala kot medij in pomagala žalujočim, smo v zaolžbi izdali tudi svetovne uspešnice dr. Raymond Moodyja, ki se ukvarjajo predvsem s področjem umiranja in posmrtnega življenja, prinašajo resnične odgovore, predvsem pa upanje. Izdali smo tudi izjemno avtobiografsko knjigo šamanskega zdravilca in učitelja Foster Perryja, ki v Sloveniji vsako leto tudi poučuje tečaje. Njegovo delo je resninčno izjemno, unikatno, vodi v izjemno duhovno svobodo. Poleg knjig smo v tem prvem letu izdali tudi moje prve orakeljske karte ter meditacijske zgoščenke različnih naslovov. Rojstvo založbe smo oplemenitili z dvema izjemnima dogodkoma; obiskom dr. Moodyja v Sloveniji ter velikim dogodkom z Diano Cooper v Sloveniji! Leto 2013 je bilo vsekakor prelomno leto, ki je prineslo začetek vsega novega. Ko se ozrem nazaj vidim, da smo naredili izjemen korak. Vendar pa je to šele prvi izmed mnogih korakov.

Čutim, da je Annai Publishing™ resnično založba nove dobe, ki prinaša ključe naše prihodnosti. Zelo sem počaščena, da mi je bila zaupana ta izjemna naloga, rojstva in negovanja tega velikega projekta, za katerega verjamem, da bo z vsakim novi letom le še rasel in se razšrijal. 
 

Moje oči so uprte v vizijo nove dobe, nove resničnosti. Pred seboj vidim mnogo stopnic, ki vodijo k polni izpolnitvi vizije založbe. Pred nami je sedaj druga stopnica in drug val literature, ki bo spreminjala zavest bralcev. Moja želja je, da v okviru Annai Publishing™ izdajamo knjige, ki se dotikajo bralčeve duše in spreminjajo njegovo zavest. Pred nami se odpirajo vrata novega sveta, nove resničnosti, potrebujemo ogromno znanja in razumevanja, če želimo prestopiti na novo raven bivanja. Veliko je tega kar moramo razumeti in veliko tega, kar je v naši družbi in razumevanju potrebno ozdraviti. Živimo v izjemno hitrem tempu modernega časa, kateremu ne smemo dovoliti, da diktira tempo našega srca. Prebuditi se moramo iz spanja in živeti iz duše. To pa lahko storimo le tako, da osvojimo znanja potrebna za rojstvo nove resničnosti. Prav to pa je namen založbe Annai Publishing™ - izdati literaturo, ki bo prinesla novo zavest.

Dobrodošli v svet Annai Publishinga, v svet izjemnih knjig, ki spreminjajo zavest in prinašajo odgovore! Dobrodošli v novi dobi! Izjemno sem hvaležna, da smo na tem potovanju skupaj! .)