Domov > Trgovina >

Življenje po življenju

UTRINKI VEČNOSTI

Avtor: Dr. Raymond Moody
 
Prva knjiga v zgodovini, ki je kdaj koli raziskala fenomen 'skupnih izkušenj smrti' Dr. Raymond Moody je v svojem klasičnem delu Življenje po življenju zbral primere ljudi, ki so bili že klinično mrtvi, pa so jih obudili nazaj v življenje. Vpeljal je koncept izkušnje bližine smrti in korenito spremenil pogled na umiranje. Odkar je objavil uspešnico, ki je izšla v več milijonih izvodov, se je nanj obrnilo že na tisoče ljudi s svojimi resničnimi zgodbami. In tako je odkril nekaj novega, presenetljivega – skupno izkušnjo smrti. Utrinki večnosti je prva knjiga, ki raziskuje neverjetne pripovedi zdravih ljudi, prijateljev in svojcev, ki so ob postelji umirajočih doživeli nekaj, česar si niso znali razložiti. Odkrijte, kako so cele družine opazovale nenavadne vizije ali celo ljubljene osebe pospremile na pol poti do nebes. Drugi pripovedujejo, kako so bili priča pregledom nad življenjem, kako so izvedeli stvari, ki jih o osebi, ki je kmalu zatem prešla na oni svet, niso vedeli ... Dr. Moody kritično motri številne trenutne znanstvene teorije o izkušnjah bližine smrti. Če obsmrtne izkušnje sprožajo samo umirajoči možgani, kako jih lahko potemtakem doživlja še toliko in toliko popolnoma zdravih ljudi? Prepričljivi dokazi govorijo sami zase, Utrinki večnosti pa vsem nam prinašajo upanje in tolažbo.
 
»Raziskovanje, kot ga dr. Moody predstavlja v svoji knjigi, bo poučilo marsikoga, pa tudi potrdilo, kar so nas učili zadnji dve tisočletji – da življenje po smrti je.« – ELISABETH KÜBLER-ROSS
 
Cena: 29,99, eur Naročila: Trgovina@Intuicija.si


ŽIVLJENJE PO ŽIVLJENJU

Avtor: Dr. Raymond Moody
 
Raymond Moody v knjigi Življenje po življenju raziskuje več kot sto študij primerov ljudi, ki so »klinično umrli«, nato pa so jih obudili v življenje. Klasično delo se ukvarja z raziskovanjem življenja po smrti in je ob prvem izidu leta 1975 sprožilo revolucijo v odnosu do posmrtnega življenja v družbi. Dr. Moody se je uveljavil kot vodilna svetovna avtoriteta za izkušnje bližine smrti. S knjigo Življenje po življenju se je za večno spremenilo razumevanje smrti – in življenja. Po svetu, ki je za vsako ceno želel razumeti skrivnostni fenomen smrti, je bilo prodanih več milijonov izvodov. Neverjetne zgodbe, ki jih najdemo v knjigi, dokazujejo, da življenje po fizični smrti je. Dr. Moody navaja pričevanja tistih, ki so bili »na oni strani« in se vrnili nazaj, ki so siosupljivo podobna in resnično pozitivna. Ob ganljivih in navdihujočih zgodbah se nam za hipec utrneta mir in brezpogojna ljubezen, ki čakata prav na vse. 

Cena: 29,99, eur Naročila: Trgovina@Intuicija.si